preloder
Loading...
Blog2019-07-15T16:48:59+00:00

Fă mai mult din ceea ce iubești și te face să te simți extraordinar!

Violeta Bun. Nutriționist dietetician

BENEFICIILE UNEI ALIMENTAȚII SĂNĂTOASE

 • Fericirea: alimentele te pot face mai fericit/ă! Serotonina, melatonina sunt câteva dintre substanțele care au un rol esenţial în menţinerea funcţionării normale a creierului și care ne dau o stare de bine. Cerealele integrale, nucile şi seminţele, bananele, porumbul, broccoli, conopida, spanacul, carnea de curcan, somonul, sunt doar câteva dintre alimentele ce creează stare de bine.
 • Greutatea normală: prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos care include și mișcare zilnică, greutatea corporală se va regla de la sine. Cu răbdare și perseverență, bineînțeles!
 • Energia: alimentele îți oferă energie prin valoarea calorică pe care le conţin macronutrienţii – proteine, lipide, glucide- și prin multitudinea de vitamine şi minerale.
 • Plăcerea: mănâncă întotdeauna cu plăcere, dar nu pierde niciodată din vedere echilibrul general. Atenţie la plăcerile hipercalorice!
 • Reducerea stresului: ai nevoie de mai multă pace și liniște în viața ta? Mănâncă alimente care reduc nivelul de stres şi relaxează corpul şi mintea: seminţe de bostan, avocado, migdale, somon, nuci, piept de curcan, fulgi de ovăz, afine, banane, ciocolată neagră.
 • Sănătatea: alimentaţia sănătoasă previne o serie de boli cum ar fi: diabetul zaharat tip 2, boli cardiovasculare, obezitatea, boli dentare etc..
 • Longevitatea: alimentele au un rol major şi în încetinirea procesului de îmbătrânire. Fructele şi legumele, cerealele integrale, peştele, iaurtul și nucile sunt doar câteva.

Citește Ultimele Articole

Sfaturi de la un expert cu rezultate

Alăptarea la sân

*Conform spuselor: "Laptele și dragostea de mamă nu se înlocuiesc!". *Este singura hrană adaptată nevoilor nou-născutului și sugarului. *Se digeră cel mai ușor. *Singurul lapte crud ce poate

PROGRAM:

Marți: 17:30 – 21:00 Cabinet Str. Teiului nr. 14
Miercuri: 17:30 – 21:00 Cabinet Str. Teiului nr. 14
Joi: 17:30 – 21:00 Cabinet Str. Teiului nr. 14
Vineri: 17:30 – 21:00 Cabinet Str. Teiului nr. 14

Read More

Consultanță nutrițională pentru Companii

De ce dieteticienii nutriționiști sunt esenţiali în implementarea politicilor pentru nutriţie şi alimentaţie în cadrul companiei dumneavoastră?

 • pentru că noi lucrăm cu toate grupele de vârstã, ghidând alegerile sãnãtoase privind mâncarea şi pentru prevenirea bolilor, asigurând astfel sãnãtatea comunitãţii.
 • furnizăm întotdeauna opţiuni alimentare sigure, informate şi nutritive.
 • oferim variante de evitare a îmbolnăvirilor, managementul bolilor acute şi cronice cu ajutorul alimentelor şi lichidelor modificate.
 • identificăm acţiuni/obiective prioritare ghidate de planuri personalizate de nutriție.
 • monitorizăm starea de sănătate a angajaților.
 • iniţiem şi contribuim la strategii pentru care alegerile sãnãtoase să devină prioritare.
 • promovăm metode pentru mâncat sãnãtos, hidratare şi activitate fizicã şi ne asigurăm de implicare continuă în nutriţie şi activitate fizicã pe parcursul întregii vieţi.
Read More

CURSURI NUTRIȚIONALE ONLINE

Read More

 “Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minţii şi spiritului.” 

B.K.S. Iyengar

 • Nutriția și alimentația sănătoasă sunt prilejul ca alături de tine, în cadrul consulațiilor să te ajut să înțelegi mai bine ce program de nutriție ți se potrivește mai bine și care sunt soluțiile specifice care să te poată ajuta să pierzi în greutate, să te îngrași sau să îți păstrezi vivacitatea și zâmbetul pe parcursul întregii zile.
 • Sunt licențiată în nutriție dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Timișoara și sunt în prezent masterandă Nutriție clinică în cadrul aceleiași Universități.

 

 • Îți mărturisesc, sunt ambițioasă, perseverentă și flexibilă și mă folosesc de aceste atu-uri în interacțiunile cu clientele și clienții mei pentru a găsi soluții și variante potrivite atunci când rezultatele se lasă greu așteptate.
 • Îmi place să evoluez și să cresc alături de clienții mei. Îți răspund cu drag la orice întrebare și te invit să ne cunoaștem. Sunt alături de tine în această călătorie! 

“Viața nu este numai pentru a fi în viaţă, ci să-ți fie și bine în viață.” 

Marcus Valerius Martial

Sănătatea depinde de echilibrul dintre alimentație și activitate fizică.” 

Hipocrate
Aboneaza-te la newsletter sau fa o programare la 0739 350 680
Fii la curent!
Dai o sansa! Te poti dezabona oricand!
close-link