Contactează-mă – Să Începem Călătoria Spre Sănătatea Ta

Pentru orice întrebări, programări sau informații, sunt aici să te ajut.

Îți mulțumesc pentru interesul tău față de serviciile mele de nutriție și dietetică. Sunt aici pentru a răspunde întrebărilor tale, a te ajuta să programezi o consultație și a te ghida pe parcursul călătoriei tale spre un stil de viață sănătos. Indiferent dacă ai întrebări generale despre nutriție, dorești să afli mai multe despre serviciile mele sau vrei să discuți despre o problemă specifică de sănătate, nu ezita să mă contactezi.

Contact / Programari Online

Pentru a te contacta cu mine direct prin website, te rog să completezi formularul de mai jos. Voi răspunde cât mai curând posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale. De asemenea, mă poți găsi și pe rețelele sociale unde postez regulat sfaturi despre nutriție și alimentație sănătoasă, rețete delicioase, și multe altele. Urmează-mă pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente. Sau suna-ma direct la 0763 374 919!

Îți stau la dispoziție pentru orice întrebări sau pentru a programa o consultație. Contactează-mă astăzi și hai să lucrăm împreună pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate și bunăstare! Poți face programări atât online, cât și la cabinetul meu de pe Strada Teiului 14, Timișoara. Aștept cu nerăbdare să te cunosc și să începem această călătorie împreună.