Violeta Bun – Pasiunea și Expertiza în Nutriție și Dietetică

Transformarea începe cu tine – începe acum!

Bun venit! Pasiunea mea pentru nutriție și alimentație sănătoasă m-a condus pe acest drum, unde scopul meu este să te ajut să înțelegi mai bine ce program de nutriție ți se potrivește și să găsești soluțiile specifice care să te sprijine în atingerea obiectivelor tale de sănătate și bunăstare.

Sunt licențiată în nutriție dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Timișoara și în prezent sunt masterandă în Nutriție Clinică. Mă definesc ca fiind ambițioasă, perseverentă și flexibilă, iar aceste calități mă ghidează în munca mea cu clienții. Îmi place să evoluez și să cresc alături de clienții mei, și sunt întotdeauna deschisă la noi provocări și oportunități de învățare.

Serviciile Oferite

În calitate de nutriționist dietetician, ofer o gamă largă de servicii, inclusiv consultații individuale, planuri de alimentație personalizate și consiliere nutrițională pentru diverse condiții și etape ale vieții. Fiecare program este personalizat pentru a se potrivi nevoilor și stilului tău de viață.

Consiliere pentru Alimentație și Stil de Viață Sănătos

Sfaturi practice pentru un regim alimentar echilibrat și activitate fizică regulată.

Nutriție pentru Gravide

Suport nutrițional pentru a asigura o sarcină sănătoasă.

Nutriție Sănătoasă pentru Copii

Crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase pentru cei mici.

Dietetoterapie pentru Diverse Boli și Afecțiuni

Programe personalizate de nutriție pentru gestionarea afecțiunilor precum diabetul.

Pachete Nutriționale Personalizate

Programe pe 4, 8 sau 12 săptămâni pentru a-ți atinge obiectivele specifice.

Contact / Programari Online

Pentru a te contacta cu mine direct prin website, te rog să completezi formularul de mai jos. Voi răspunde cât mai curând posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale. De asemenea, mă poți găsi și pe rețelele sociale unde postez regulat sfaturi despre nutriție și alimentație sănătoasă, rețete delicioase, și multe altele. Urmează-mă pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente. Sau suna-ma direct la 0763 374 919!

Îți stau la dispoziție pentru orice întrebări sau pentru a programa o consultație. Contactează-mă astăzi și hai să lucrăm împreună pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate și bunăstare! Poți face programări atât online, cât și la cabinetul meu de pe Strada Teiului 14, Timișoara. Aștept cu nerăbdare să te cunosc și să începem această călătorie împreună.